Podczas dodawania  (edycji) produktu istnieje możliwość ustawienia „odzysku transakcji”.

2016-04-08_12h08_15

 

„Odzysk transakcji” to e-mail przypominający o zamówieniu w przypadku, gdy nie zostało ono opłacone. Działa to w ten sposób, że jeśli po 30 minutach od złożenia zamówienia transakcja nie jest opłacona, to system wyśle wiadomość przypominającą o transakcji z linkiem do płatności.